Skip to content

A QUI VA DIRIGIT?

Aquest projecte repercutirà a tot l’àmbit de la nostra ADF i també les dues comarques de la Federació d’ADF Bages-Moianès i a tot el territori català, degut a que, amb el que proposem, pot ser replicat a qualsevol espai forestal que reuneixi les característiques necessàries. 

Sols amb l’ADF Pla de Bages, (Manresa, Sant Fruitós de Bages i Sant Joan de Vilatorrada) tenim una àrea d’influència de 90.000 habitants, tant rurals com majoritàriament urbans, pel que fa a Manresa. 

Fàcilment es podrà fer el seguiment i ser accessible per tota la població interessada i sobretot la visibilitat necessària perquè pugui impactar a la societat amb aquestes iniciatives tant novedoses encarades a la prevenció dels incendis forestals proposades. 

EXECUCIÓ I REALITZACIÓ DEL PROJECTE 

Per la redacció i estudi del projecte comptarem amb l’expertesa Naturalea, una empresa especialitzada en la restauració del paisatge i pionera en el disseny i l’execució de tècniques de bioenginyeria del paisatge al nostre país, tant d’enginyeria naturalística tradicional com d’enginyeria biofísica o estructural vegetable, amb una experiència de 23 anys en el sector. 

L’empresa Naturalea farà l’estudi de viabilitat de la implementació del conjunt de rescloses per a tota la Vall d’Artigues de 550Hc i la direcció d’obra per la prova pilot d’una microresclosa perquè en puguem aprendre la tècnica necessària perquè després pugui ser replicada on calgui..

Pel que fa a la realització, la mà d’obra, aquesta es farà amb voluntaris de la nostra ADF i de la resta de voluntaris de la Federació d’ADF Bages -Moianès, sota la supervisió de Naturalea.

Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.