ILAGA presentarà les seves desbrossadores Canycom i Green Climber LV300

Us presentem ILAGA, una empresa que des de 1930, son subministradors d’una extensa gamma en maquinària, així com en eines, accessoris i complements per a jardineria tant per al Jardiner Professional (Empreses de Manteniment, Jardiners, Paisatgistes, Ajuntaments, Àrees Poliesportives, etc.) com per al Particular, Aquesta empresa està catalogada com una de les més importants del sector; amb presència en les fires més importants del mercat i un complet calendari de demostracions i presentacions dels seus productes.

Aquest dissabte seran a Sant Fruitós per presentar dues de les seves desbrossadores la Canycom i la Green Climber LV300

Canycom

Aquesta desbrossadora de fulles autoportants, amb tracció en 2 i 4 rodes, són màquines molt ràpides, que aconsegueixen fins a 13,8 km/h i 7,7 km/h. La seva transmissió hidroestàtica (HST) proporciona una acceleració suau, amb bons sistemes de frenat i arrencada, mentre que el seu sistema amortidor suavitza l’impacte en frenar. El seu rendiment és òptim (7.300 m²/h)

El desbrossament es realitza sobretot tipus de desnivells (models de tracció 2 i 4 rodes). Les fulles retràctils reversibles són fàcils de substituir, ja que no es necessiten eines. A més, té un senzill sistema d’ajust de l’altura de tall, capacitat d’ascens i una gran estabilitat. Hi ha diversos models que podeu veure aquí: https://www.desbrozadorascanycom.com/sobre-mi

I també podrem veure la Green Climber LV300.

La Green Climber LV300, és una màquina a control remot d’altes prestacions, atès que l’operari no es troba sobre la màquina i aquesta pot emprar-se per als treballs més difícils i perillosos per a la integritat del treballador, desbrossant sobre terrenys empinats o de difícil accés.

Disposa de tracció eruga d’amplària extensible podent ampliar en 400 mm. de més l’amplària de la màquina per a una ESTABILITAT PERFECTA [aquest desplaçament lateral disposa de 2 maneres, manual i hidràulic, i la combinació de tots dos permet un desplaçament de fins a 400 mm per cada costat (200 mm. hidràulicament mitjançant el control remot i 200 mm. manualment), la qual cosa junt al seu baix centre de gravetat permet treballar sobre PENDENTS DE FINS A 60° D’INCLINACIÓ AMB TOTAL SEGURETAT, gràcies a aquest sistema en particular i a les seves erugues d’alta adherència, la Green Climber és pràcticament imparable sobre qualsevol pendent o terreny.

El sistema de control remot pot aconseguir una distància de fins a 300 m i controla TOTS els moviments de la màquina.

Més informació dissabte a Sant Fruitós i a: www.mdbsrl.com/es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.